2023 MedicalDeviceTalks #1.

2023 MedicalDeviceTalks #1

2023 MedicalDeviceTalks #1. Event Alert!

Ne face placere sa va invitam marti, 23 mai 2023, incepand cu ora 10.00, la prima dezbatere dintr-o serie de evenimente organizate de OTD dedicate operatorilor din domeniul dispozitivelor medicale #medicaldevicetalks, in cadrul careia vom discuta despre modul in care noile reglementari aparute in domeniul dispozitivelor medicale vor impacta aceasta industrie.

  • Ce se schimba in 2023 in materie de dispozitive medicale? Regulamentul (UE) 2023/607.
  • Modificarile aparute in linie procedurala ulterior implementarii noului cadru legal
  • Ce a dus la modificarea cadrului legislativ la scurt timp dupa aplicarea MDR?

sunt doar cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul dezbaterii de colegii nostri, Christian Heinrich – Specialist dispozitive medicale si Andreea Bologa – Coordonator al Practicii de Dispozitive Medicale, alaturi de Georgiana Trifan – Managing Partner OTD, care va modera discutiile.

La finalul sesiunii, va fi o parte dedicata pentru Q&A.

Participarea este gratuita.

Evenimentul va fi organizat pe platforma Zoom. Locurile sunt limitate pentru 30 de participanti.

2023 MedicalDeviceTalks #1. Speakerii evenimentului:

Christian Heinrich, Specialist Dispozitive Medicale, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul dispozitivelor medicale, dobandita in cadrul institutiilor cu atributii specifice, respectiv: Serviciul Tehnic de Aparatura Medicală (SVIAM), Oficiul Tehnic de Dispozitive Medicale (OTDM – organism de certificare notificat la Bruxelles) si Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR, Departamentul de Avizare). Christian Heinrich are calitatea de expert tehnic pentru anumite categorii (tipuri de dispozitive medicale), participand in aceasta calitate la multiple audituri de acreditare sau reacreditare a organismelor din Romania care solicita acreditari pentru standardele ISO 9001 si ISO 13485.

Andreea Bologa, Coordonator Proiecte Dispozitive Medicale OTD, cu o experienta relevanta in avizarea activitatilor derulate de operatorii economici in domeniul dispozitivelor medicale (import, distributie, service) dobandita prin pregatirea a numeroase dosare de avizare depuse la Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR, Departamentul de Avizare).

Moderator Av. Georgiana Trifan, Managing Partner OTD, avocat specializat in domeniul healthcare & medical. Georgiana Trifan coordoneaza in prezent Practica Farma & Medical din cadrul OTD, fiind direct implicata în activitatea de asistenta juridica privind reglementarea si conformitatea pentru producatori si distribuitori de medicamente fara prescriptie medicala, produse cosmetice, dispozitive medicale si suplimente alimentare.

Va asteptam la eveniment!

#OTD #MedicalDeviceTalks1 #OTDevents

Daca desfasurati activitate in domeniul dispozitivelor medicale si aveti nevoie de suport pentru obtinerea avizului de functionare ANMDMR sau pentru modificarea acestuia, puteti lua legatura cu echipa noastra. De asemenea, va invitam sa va  inscrieti la urmatoarea sesiune de instruire in domeniul legislatiei aplicabile dipozitivelor medicale. Societatea noastra este furnizor autorizat ANMDMR pentru instruire/cursuri in domeniul legislatiei dispozitivelor medicale. Vedeti aici informatii suplimentare.

Pentru noutăți în domeniu, puteți urmări pagina noastră de Facebook.

Pentru mai multe informații, ne puteti contacta:
* la adresa de e-mail : office@avizare-dispozitivemedicale.ro
* la numarul de telefon : (+40) 731 389 115

 

Suna acumCall Now Button