înregistrarea mărcii în domeniul dispozitivelor medicale

2023 MedicalDeviceTalks #2. Event Alert!

Ne face plăcere să te invităm marți, 28 noiembrie 2023, începând cu ora 11.00, la o nouă dezbatere dintr-o serie de evenimente organizate de OTD dedicate operatorilor din domeniul dispozitivelor medicale #medicaldevicetalks, în cadrul căreia vom discuta despre importanța înregistrării mărcii pentru operatorii din acest domeniu.

Într-un mediu atât de competitiv cum este cel al dispozitivelor medicale, este esențial să îți asiguri identitatea afacerii în cadrul pieței și să faci un pas spre protejarea ei. Înregistrarea mărcii este singura modalitate de a obține exclusivitate asupra identității verbale și/sau grafice și, mai departe, de a stopa utilizarea de către alți competitori. Protejează-ți denumirea și elementele grafice pentru a consolida încrederea clienților și pentru a te diferenția în piață.

  • Ce este o marcă? Ce presupune procedura de înregistrare a mărcii?
  • Care sunt beneficiile înregistrării mărcii? Dar ale monitorizării mărcii?
  • Care sunt costurile înregistrării unei mărci la nivel național (OSIM) sau la nivel european (EUIPO)? Cât durează să avem o marcă înregistrată?

Acestea sunt doar câteva dintre temele abordate de colegii noștri, Dragoș Oancea, avocat și consilier în proprietate industrială în cadrul Agenției de Proprietate Industriala OTD-IP si Georgiana Trifan – Managing Partner OTD, care va modera discuțiile.

La finalul sesiunii, va fi o parte dedicată pentru Q&A.

Participarea este gratuită.

Evenimentul va fi organizat pe platforma Zoom. Locurile sunt limitate pentru 30 de participanți.

2023 MedicalDeviceTalks #2. Speakerii evenimentului:

Dragos Oanceaavocat si consilier in proprietate industriala in cadrul Agentiei de Proprietate Industriala OTD-IP, cu o experiența relevanta în domeniul proprietății intelectuale, dobandită pe de o parte, prin implicarea activă în procedurile administrative privind înregistrarea și protejarea mărcilor, brevetelor de invenție și desenelor/modelelor industriale, în elaborarea și negocierea contractelor de licență și de franciză precum și în elaborarea și revizuirea contractelor având ca obiect cesiunea drepturilor de autor iar, pe de alta parte, prin asistarea și reprezentarea clienților în litigii de proprietate intelectuală.

Moderator Georgiana Trifan, Managing Partner OTD, avocat specializat în domeniul healthcare & medical. Georgiana Trifan coordonează în prezent Practica Farma & Medical din cadrul OTD, fiind direct implicată în activitatea de asistență juridică privind reglementarea și conformitatea pentru producători și distribuitori de medicamente fără prescripție medicală, produse cosmetice, dispozitive medicale și suplimente alimentare.

Va așteptăm la eveniment!

#OTD #MedicalDeviceTalks2 #OTDevents #OTDIP

Suna acumCall Now Button